FAKTANTARKASTUS 1 Ei tullut tietoyhteiskuntaa. Tuli markkinointihöpöinen tietoistettu yhteiskunta.

Korhola vs. ympäristöjärjestöt

Eija-Riitta Korhola kritisoi blogissaan ympäristöjärjestöjä väärän tiedon levittämisestä ja takinkäännöstä. Politiikka on EI-yhteisten asioiden hoitoa, mutta mitä on tieteen poliittinen tarkoitushakuisuus? 

Eija-Riitta Korholan ilmastopolitiikan väitöskirjassa on 170 viittausta  Mike Hulmelta, joten väitöstä voisi melkein pitää Hulme-referaattina. Lähdeluettelossa suurin osa Hulmen teksteistä ei ole tieteellisiä julkaisuja.  Niistä noin 40 on viittauksia Hulmen oikeistolaiseen populaariin POLEEMISEEN kirjaan!

Tuossa väitöskirjassa on myös 54 viittausta ilmastopoliitikko Roger Pielke Juniorilta, jonka osalta isänsä tavoin vastuu on lukijallaViittauksista ainakin 15 on Pielken oikeistolaisesta populaarista ja POLEEMISESTA kirjasta.

Jatkan väitöskirjan repostelua täällä: 

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/188062-korholan-vaitoskir...

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Miten väitöskirjan repostelu liittyy Korholan kritiikkiin ympäristöjärjestöistä?

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Kyseenalaisen yhteiskunnallisen tiedon levittäminen väitöskirjassa ...

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Lauri Gröhnillä ei omilla kommenteillaan ja kirjoituksilaan ole kuin yksi ainoa ja vain ainoa referaatti: aussipoika John Cook, joka ei ole edes väitellyt.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Tuota roskaa denialistit ovat kierrättäneet vuodesta toiseen vaivautumatta tarkistamaan asiaa.

John Cook
"John is the Climate Communication Fellow for the Global Change Institute at the University of Queensland. He holds a Bachelor of Science at the University of Queensland, achieving First Class Honours with a major in physics, and a PhD in cognitive psychology at the University of Western Australia. He co-authored the 2011 book Climate Change Denial: Heads in the Sand with Haydn Washington, and the 2013 college textbook Climate Change Science: A Modern Synthesis with Tom Farmer. He also lead-authored the paper Quantifying the Consensus on anthropogenic global warming in the scientific literature, which was tweeted by President Obama and was awarded the best paper published in Environmental Research Letters in 2013."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset