FAKTANTARKASTUS 1 Ei tullut tietoyhteiskuntaa. Tuli markkinointihöpöinen tietoistettu yhteiskunta.

Politiikka luovana aktiviteettina?

  • Jean-Luc Nancy
    Jean-Luc Nancy

Kun silmäilee vaaliblogeja turtuu hetkessä. Kliseitä kliseiden perää. Harhaisia kuvia menneisyydestä, nykyisyydestä ja visiottomia kuvia tulevaisuudesta. 

HAASTE PYRKYREILLE: yrittäkää sanoa menneisyydestä, nykyisyydestä tai tulevaisuudesta  jotain, mitä kukaan ei ole vielä sanonut!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Ehkä kannattaa ajatella, mutta ei sanoa ääneen, koska uusia asioita aina periaatteessa vastustetaan, kunnes niihin totutaan.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Odotan edelleen, jotta kuka ehdokkaista julkaisee itseään koskevan psykologisen arvioinnin. Voin hyväksyä myös oman vakuutuksen siitä, jotta olen aivan varmasta jääkylmän tehokas psykopaatti, tunteilu pois.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Mutku sitten ei pääse palkkioille.

Toisinaan huvittelen hetken ajatuksella, että mitä se olisi, jos joku kokeilisi ehdokkuutta ihan vaan toimiakseen peilinä kaikelle sille lattealle paskalle, mitä tämän ympärillä joutuu seuramaan. Lähtisi mukaan vaan rikkoakseen muiden ehdokkaiden pokerinaamat, haastamaan kaikki. Se olisi miltei altruismia sellaisessa sakissa, jonka tehtävä on kalastella ääniä itselleen.

Se vaatisi aikamoista pokkaa ja taitoa.

"Gerbiilimies" teki jotain vähän sinnepäin. Tosin hänkin taitaa pohjimmiltaan olla tosissaan. Rooli ei pidä. Se on huono merkki. Jos roolia vetää, se pitää vetää loppuun asti eikä alkaa selitellä tai rikkoa sitä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

90-luvulla olivat joogalentäjät ehdolla.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset