FAKTANTARKASTUS 1 Ei tullut tietoyhteiskuntaa. Tuli markkinointihöpöinen tietoistettu yhteiskunta.

Tekes tukee epäeettisiä bisneksiä 1

Tekes on tukenut miljoonalla eurolla huuhaa-palkittua korvavaloa, jonka toimivuudesta ei ole muuta kuin anekdotaalista näyttöä. *** Tekes on laittanut ainakin miljoona euroa Lappsetin puuhamaihin, jotka on pyritty myös tietokoneistamaan. Irvokasta aidon leikin korviketta. *** Supercellin pelit kouluttavat lapsia ja aikuisia huumeen tapaan. Pelit muokkaavat lasten aivoja neuroplastisesti vahingolliseen suuntaan. Mutta: "Supercellistä tuli loistosijoitus valtiolle - 1,9 miljoonan tuella saatiin 44 miljoonan verotulot" (yle). *** VINKKI Tekesille: huumekaupasta, prostituutiosta ja pornosta saa vielä paremmat bisnestulot... http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/154408-tekes-pannut-miljoona... http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/126837-lappsetin-toimint... http://yle.fi/uutiset/supercellista_tuli_loistosijoitus_valtiolle_-_19_m... http://www.hs.fi/talous/EU+ärähti+ilmaisista+mobiilipeleistä/a1393484923380

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Matias Härkönen

Tekesin tulisi tukea lupaavia aloittelevia yrityksiä ja etenkin it-alalla. Sen sijaan en voi ymmärtää, miksi esim. Lappset yritystä tuettaisiin kun yritys tekee parhaimmillaan jo itsekin 2,5 miljoonan euron tuloksia ja on joka vuosi ollut hurjan voitollinen.

Silloin kun yritys pärjää jo itse, en näe että sitä pitäisi mitenkään tukea vaan yritys voi ottaa vaikka lainaa jos uskoo ideaansa. Pienet lupaavat yritykset ei tätä lainaa usein saa ja silloin tuet voi olla paikallaan. Toki ennemmin näkisin, että yritykset saisi vain helpommin riskirahoitusta ja kaikki tuet lakkautettaisiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset